طرز تهیه فطایر پیتزایی

فطایر پیتزایی , طرز تهیه فطایر پیتزایی , دستور پخت فطایر پیتزایی

فطایر یک نوع نان حجیم است که با مواد مختلف پر می شود. در فطایر پیتزایی از مواد پیتزا داخل و روی نان را پر می کنند. این نان ها را می توان به عنوان میان وعده یا غذای اصلی سرو کرد. می توان سایز فطایر را کوچک در نظر گرفت و آن را به عنوان فینگر فود در مهمانی ها و جشن ها تهیه و سرو نمود. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه فطایر پیتزایی در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.

مواد لازم فطایر پیتزایی
شیر ۱ لیوان
روغن نصف لیوان
شکر ۱ قاشق غذا خوری
مایه خمیر ۱ قاشق غذا خوری سر خالی
نمک ۱ قاشق چای خوری
سفیده تخم مرغ ۱ عدد
آرد نان فانتزی تقریبا ۳ لیوان
مواد داخل خمیر
مرغ آبپز خرد شده یا سوسیس خرد شده به مقدار دلخواه
فلفل دلمه ای رنگی نصف ۱ عدد
قارچ ۴ عدد
ذرت پخته شده نصف پیمانه
هویج رنده شده ۱ عدد
ادویه های دلخواه به مقدار لازم

طرز تهیه فطایر پیتزایی

مرحله اول

برای تهیه فطایر خوشمزه پیتزایی در ابتدای کار، خمیر فطایر را آماده می کنیم. برای این کار، شیر ولرم را درون یک کاسه می ریزیم. سپس مایه خمیر را به آن اضافه می کنیم. شکر را هم اضافه کرده و کمی مخلوط می کنیم و می گذاریم به مدت ۱۰ دقیقه تا به عمل آید.

مرحله دوم

مایه خمیر به عمل آمده را با سفیده نخم مرغ و روغن داخل یک کاسه بزرگ ریخته و با همزن دستی می زنیم تا مخلوط شود. نمک را به آن اضافه می کنیم. آرد را کم کم به مواد اضافه کرده و مخلوط می کنیم تا خمیر نرم و لطیفی بدست آید که بدست نمی چسبد.

مرحله سوم

خمیر را به مدت ۱ ساعت درون یک کاسه چرب شده قرار می دهیم. روی آن را می پوشانیم و استراحت می دهیم. در این مدت مواد داخل فطایر را تهیه می کنیم. برای این کار، مرغ ها را که پخته شده ریش ریش می کنیم.

مرحله چهارم

در این مرحله یک تابه مناسب برداشته و روی حرارت قرار می دهیم. فلفل دلمه ای را درون آن می ریزیم و بدون روغن تفت می دهیم تا کمی خشک شود. سپس قارچ را درون تابه ریخته و تفت می دهیم تا آب آن کشیده شود.

مرحله پنجم

بعد از استراحت خمیر، پف آن را با دست می گیریم و چانه هایی اندازه نارنگی برداشته و به شکل بیضی باز می کنیم. اول روی خمیر کمی پنیر پیتزا می ریزیم. از مواد میانی درون آن می ریزیم و لبه های خمیر را بهم می چسبانیم.

مرحله ششم

کف سینی فر را کاغذ روغنی پهن می کنیم و خمیر را از طرفی که درز دارد، روی سینی قرار می دهیم. روی خمیر را سس گوجه رومال می کنیم. دوباره کمی پنیر پیتزا روی آن می رییم. تکه های فلفل دلمه ای و سوسیس خرد شده را هم روی آن می ریزیم.

مرحله هفتم

سپس در فر که از قبل با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد، گرم شده است، به مدت ۳۰ دقیقه قرار می دهیم تا بپزد. وقتی مطمئن شدیم که زیر فطایر پخته است، روی آن را گریل می کنیم تا برشته شود. سپس در ظرف مناسب همراه با سس دلخواه سرو می کنیم.