طرز تهیه پاناکوتا توت فرنگی

طرز تهیه پاناکوتا توت فرنگی آماده خوشمزه با ژله

پاناکوتا یک دسر خوشمزه ایتالیایی است که بدون بدون پودر ژلاتین یا مواد مصنوعی دیگر تهیه می شود. از آن جا که این دسر، از تخم مرغ تهیه می شود، بسیار مقوی و مفید است. پاناکوتای توت فرنگی یکی از خوشمزه ترین پاناکوتا ها است که طعم توت فرنگی تازه در آن احساس می شود. این دسر را می توان در ظروف تک نفره تهیه و در جشن های تولد یا مهمانی ها سرو نمود. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه پاناکوتا توت فرنگی در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
شیر ۳ پیمانه معادل ۳ لیوان
شکر ۹ قاشق غذا خوری
وانیل نصف قاشق چای خوری
توت فرنگی ۸ تا ۹ عدد بزرک
شکر ۲ تا ۳ قاشق
شکلات سکه ای سفید ۸۰ گرم معادل دو سوم فنجان
زرده تخم مرغ ۱ عدد
خامه صبحانه ۲۰۰ گرم
آرد سفید قنادی ۱ قاشق غذا خوری
پودر نشاسته ذرت یا گندم ۲ قاشق غذا خوری

طرز تهیه پاناکوتا توت فرنگی

مرحله اول

برای تهیه پاناکوتای خوشمزه و مخصوص با طعم توت فرنگی در ابتدای کار، توت فرنگی ها را درشت نگینی خرد می کنیم. سپس درون یک قابلمه می ریزیم و شکر را به آن اضافه کرده و می گذاریم روی حرارت تا کمی نرم و مارمالادی شود.

مرحله دوم

توجه داشته باشید که حدود دو تا سه دقیقه حرارت متوسط ببیند کافی است و نیاز نیست بیش از مدت روی حرارت بماند. در این مدت توت فرنگی ها را مرتب هم می زنیم. بعد از این که کمی نرم شد، از روی حرارت برداشته و کنار می گذاریم.

طرز تهیه پاناکوتا توت فرنگی

در این مرحله، شیر و زرده تخم مرغ و شکر و وانیل و آرد سفید و پودر نشاسته ذرت یا گندم را درون مخلوط کن می ریزیم یا با همزن برقی آن را خوب مخلوط می کنیم تا کاملا ترکیب و یکدست شود. حالا مواد را داخل قابلمه می ریزیم.

مرحله چهارم

قابلمه را روی حرارت متوسط گذاشته و مدام مواد را هم می زنیم تا به غلظت فرنی یا ماست هم زده برسد. اگر مواد سفت شد می توان کمی شیر به آن اضافه کرد تا به غلظت مورد نظر برسد. سپس حرارت را خاموش می کنیم.

مرحله پنجم

در این مرحله شکلات سفید را روی بخار کتری به روش بن ماری قرار می دهیم تا کامل ذوب شود. سپس با خامه به موادی که به غلظت فرنی رسیده اضافه می کنیم و خوب مخلوط می کنیم تا با هم ترکیب شود و یکدست شود.

طرز تهیه پاناکوتا توت فرنگی

اجازه می دهیم مواد دسر کمی از دما بیفتد. سپس از توت فرنگی های خرد شده که با شکر حرارت دیده اند و حالت مارمالادی دارند، کمی برداشته و به موادی که حالت فرنی گرفته و از دما افتاده اضافه می کنیم و با آن مخلوط می کنیم.

مرحله هفتم

در این مرحله مخلوط کردن مواد باید به صورتی باشد که اولا به آرامی انجام شود و دوما به صورتی انجام شود که رگه های صورتی و تکه های توت فرنگی در دسر قابل مشاهده باشد که این کار باعث می شود دسر رنگ زیباتری داشته باشد.

مرحله هشتم

حالا در ظرف سرو مورد نظر ریخته و با توت فرنگی های برش خورده یا درسته و یا بخشی از مارمالاد توت فرنگی باقی مانده که آماده کردیم، تزیین می کنیم و حدود ۳ تا ۴ ساعت می گذاریم در یخچال بماند تا خودش را بگیرد. سپس آن را سرو می کنیم.