طرز تهیه چیز تارت گلابی

طرز تهیه چیز تارت گلابی , دستور تهیه چیز تارت گلابی

تارت یک شیرینی محبوب بین‌المللی که با خمیری ساده تهیه می‌شود. این خمیر اصولاً از مخلوط آرد و کره به دست می‌آید و پس از چند ساعت استراحت در یخچال، داخل فر پخته می‌شود. تارت گلابی در واقع یک نوع شیرینی تارت است که با فیلینگ گلابی کنسروی یا پخته شده و کرم پودینگ پر می‌شود. روی آن از مرنگ استفاده شده است که در فر بافت خیلی زیبایی به تارت می دهد. این تارت را می توان با میوه های دیگر نیز به همین روش تهیه کرد. این تارت در چند مرحله و در فر طبخ می شود و سپس به مدت ۸ ساعت یا بیشتر در یخچال استراحت داده می شود تا جا بیفتد و آماده شود. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه چیز تارت گلابی در ادامه با سایت اموزشی چی شی همراه باشید.

مواد لازم چیز تارت گلابی
کره هم دمای محیط شده۱۲۵ گرم
پودر قند الک شدهنیم پیمانه
تخم مرغ۱ عدد
نمک۱ پنس
وانیلکمی
بکینگ پودر۱ قاشق چای خوری
آردبه مقدار لازم
مواد لازم برای کرم
شیر۵۰۰ میلی لیتر معادل دو پیمانه
پودر پودینگ وانیلی۱ بسته
پنیر خامه ای ویلی یا ماسکارپونه۵۰۰ گرم
روغن مایع۱ قاشق چای خوری
نشاسته ذرت۱ قاشق غذا خوری
آب لیمو طبیعییک و نیم قاشق غذا خوری
سفیده تخم مرغ۱ عدد
زرده تخم مرغ۳ عدد
وانیلمقداری
اسانس گلابیاختیاری کمی
مواد لازم برای مرنگ
سفیده تخم مرغ۳ عدد
پودر کرم تارتاریک هشتم قاشق چای خوری
نمکیک هشتم قاشق چای خوری
شکر۳ قاشق غذا خوری
گلابی و سیب و شفتالو یا هلو نصف شده۳ عدد (می توان کنسرو نیز استفاده کرد)

طرز تهیه چیز تارت گلابی

مرحله اول

برای تهیه چیز تارت خوشمزه با طعم گلابی در ابتدای کار، خمیر تارت را آماده می کنیم. به همین منظور کره را نیم ساعت زودتر از یخچال خارج کرده و می گذاریم تا به دمای محیط برسد. سپس کره و پودر قند و وانیل را با کره درون یک کاسه می ریزیم.

مرحله دوم

سپس با همزن برقی به خوبی هم می زنیم تا پفی شود. سپس تخم مرغ و نمک را اضافه کرده و مخلوط می کنیم تا یکدست شود. نیم پیمانه آرد و بکینگ پودر را با هم مخلوط کرده و الک می کنیم و به مواد تخم مرغی اضافه می کنیم.

مرحله سوم

با لیسک مواد را زیر و رو کرده و مخلوط می کنیم. سپس آرد اضافه کرده تا خمیر نرم و لطیفی بدست آید که به دست نچسبد. خمیر را داخل یک قالب ترجیحا کمربندی با قطر ۲۵ سانتی متر که از قبل کاغذ روغنی کف آن پهن کرده ایم، می ریزیم.

مرحله چهارم

سپس با دست فشار می دهیم به طوریکه ضخامت در تمام سطح قالب یکسان باشد. سپس کف آن را با چنگال، سوراخ سوراخ می کنیم. گلابی ها را که نصف شده و نرم هستند روی خمیر می چینیم. بهتر است از کنسرو گلابی استفاده شود تا آب نیندازد و خوشمزه تر شود.

مرحله پنجم

اما اگر کنسرو موجود نبود می توان میوه تازه را درون مقداری آب و شکر بپزیم تا کمی نرم شود. سپس برداشته و آبکش می کنیم. وقتی که سرد شد، روی خمیر می گذاریم. می توان از میوه های کنسروی دیگر نیز برای درون تارت استفاده کرد.

مرحله ششم

برای تهیه کرم، در یک قابلمه مناسب شیر را به همراه پودینگ با هم مخلوط کرده و روی حرارت ملایم قرار می دهیم و هم می زنیم تا به قوام برسد و غلیظ شود. سپس برداشته و آن قدر هم می زنیم تا کاملا سرد شود اما پوسته نبندد.

مرحله هفتم

سپس بقیه مواد کرم را به آن اضافه کرده و هم می زنیم تا یکدست شود. کرم پنیری را روی گلابی ها را می ریزیم و سطح آن را صاف می کنیم و در فری که از قبل با دمای ۱۵۰ تا ۱۶۰ درجه سانتی گراد گرم شده است قرار می دهیم تا حدود ۱ ساعت بپزد.

مرحله هشتم

بعد از این که کناره ها سفت شد ولی وسط آن کمی حرکت می کرد، از فر خارج می کنیم. حال مواد مرنگ را تهیه می کنیم. برای این کار، یک کاسه برداشته و سفیده تخم مرغ و پودر تارتار و نمک را با همزن می زنیم تا پر از کف شود.

مرحله نهم

سپس شکر را قاشق قاشق اضافه می کنیم و به همزدن ادامه می دهیم تا سفیده فرم بگیرد و از کاسه نریزد. سپس مایه مرنگ را به طور یکدست روی تارت می ریزیم و حدود ۱۰ تا ۱۵ دقیقه دیگر می گذاریم در فر را کمی روی آن سرخ و طلایی شود.

مرحله دهم

در این مرحله آن را از فر خارج کرده و می گذاریم در خارج از فر تا به دمای اتاق برسد و به خوبی خنک شود. سپس یک شب تا صبح داخل یخچال قرار می دهیم تا خنک شود. بعد از آن، تارت را از قالب خارج کرده و در ظرف مناسب سرو می کنیم.