طرز تهیه کیک گولوت

طرز تهیه کیک گولوت طرز تهیه کیک بولوت طرز تهیه کیک گلوت طرز تهیه کیک گولوت سیواس

کیک گولوت یکی از انواع کیک های سنتی و خوشمزه کشور ترکیه است که با طعم های متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کیک گولوت در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.

مواد لازم کیک گولوت
تخم مرغ ۳ عدد
شکر ۱ پیمانه
وانیل ¼ قاشق چایخوری
روغن مایع ۱ پیمانه
شیر ۱ پیمانه
آرد ذرت ۱ پیمانه
آرد قنادی ۱ و نیم پیمانه
بکینگ پودر ۲ قاشق چایخوری
کنجد به مقدار کافی
۴ مغز به مقدار کافی

طرز تهیه کیک گولوت

مرحله اول

برای تهیه کیک گولوت خوشمزه ابتدا یک کاسه مناسب انتخاب می کنیم، سپس تخم مرغ را به همراه شکر و وانیل به آن اضافه می کنیم و با همزن دستی به مدت ۷ تا ۱۰ دقیقه مخلوط می کنیم تا مخلوط تخم مرغ سفید و کش دار شود.

مرحله دوم

در این مرحله ابتدا شیر سپس روغن مایع را به مخلوط تخم مرغ و شکر اضافه می کنیم، سپس مجددا با همزن دستی به مدت ۱ دقیقه در حد ترکیب شدن مخلوط می کنیم. در ادامه یک کاسه مناسب انتخاب می کنیم.

مرحله سوم

حالا آرد، بکینگ پودر و آرد ذرت را درون کاسه می ریزیم و مخلوط می کنیم. در ادامه مخلوط آرد را درون الک می ریزیم و ۲ مرتبه الک می کنیم، سپس مخلوط آرد را مجددا درون الک می ریزیم و طی ۳ مرحله روی مخلوط تخم مرغ الک می کنیم.

مرحله چهارم

در این مرحله مایه کیک را با لیسک به صورت دورانی از یک سمت مخلوط می کنیم تا بافت آن یکدست شود. حالا فر را روی حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد قرار می دهیم، سپس اجازه می دهیم فر کاملا گرم شود.

مرحله پنجم

حالا یک قالب مناسب انتخاب می کنیم، سپس کف قالب را با کره چرب می کنیم و مقداری کنجد می پاشیم. در ادامه مغز گردو، بادام، فندق و کنجد را درون آسیاب می ریزیم و پودر می کنیم. در ادامه مایه کیک را درون قالب می ریزیم.

مرحله ششم

در این مرحله از پودر مغزیجات روی کیک می ریزیم و قالب را چند بار محکم روی سطح کار می کوبیم تا هوای اضافی بین مایه کیک از بین برود. حالا قالب را درون فر قرار می دهیم و اجازه می دهیم کیک به مدت ۴۰ دقیقه درون فر بماند تا بپزد.

مرحله هفتم

در نهایت پس از گذشت این زمان حرارت پایین فر را خاموش می کنیم، سپس گریل را روشن می کنیم و اجازه می دهیم روی کیک طلایی و خوشرنگ شود. در آخر کیک را از فر خارج می کنیم و درون ظرف مورد نظرمان سرو می کنیم. نوش جان.