طرز تهیه نان برنجی شمالی

طرز تهیه نان برنجی شمالی طرز تهیه شیرینی برنجی گیلان

نان برنجی شمالی یکی از انواع شیرینی های ساده و خوشمزه شمال کشورمان است که بدون فر درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه نان برنجی شمالی در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.

مواد لازم نان برنجی شمالی
برنج ۱ لیوان
آب ۴ لیوان
شکر ۳ قاشق غذاخوری
آرد ۳ قاشق غذاخوری
گلاب ۴ قاشق غذاخوری
زعفران دم کرده به مقدار کافی

طرز تهیه نان برنجی شمالی

مرحله اول

برای تهیه نان برنجی شمالی خوشمزه ابتدا یک کاسه مناسب انتخاب می کنیم، سپس برنج را بدون نمک درون کاسه می ریزیم و تا ۲ بند انگشت روی برنج آب می ریزیم و اجازه می دهیم ۱ تا ۲ ساعت خیس بخورد.

مرحله دوم

حالا یک قابلمه مناسب انتخاب می کنیم، سپس آب را درون قابلمه می ریزیم و روی حرارت زیاد قرار می دهیم تا آب جوش بیاید. در ادامه برنج را اضافه می کنیم، سپس اجازه می دهیم برنج کاملا بپزد و مغز آن شکوفه بزند.

مرحله سوم

در این مرحله وقتی از پخت برنج مطمئن شدیم، شکر را به آن اضافه می کنیم، سپس مخلوط می کنیم و اجازه می دهیم شکر و برنج کمی دیگر جوش بزند. در ادامه ۳ دقیقه آخر پخت زعفران و گلاب را اضافه می کنیم.

مرحله چهارم

حالا اجازه می دهیم مخلوط برنج کمی سفت شود. در ادامه قابلمه را از روی حرارت بر می داریم، سپس به یک کاسه مناسب منتقل می کنیم و آرد را کم کم به آن اضافه می کنیم تا به غلظت مورد نظر برسد.

مرحله پنجم

در این مرحله توجه داشته باشید اگر مایه نان برنجی کمی شل بود مجددا به آن آرد اضافه کنید. در ادامه اجازه می دهیم مایه نان برنج کاملا خنک شود، سپس یک تابه مناسب روی حرارت ملایم قرار می دهیم.

مرحله ششم

در نهایت مقداری روغن درون تابه می ریزیم. در ادامه نان برنجی ها را در دست فرم می دهیم، سپس دو طرف نان برنجی را درون روغن سرخ می کنیم. در آخر نان برنجی ها را درون ظرف مورد نظر بچینید و میل کنید. نوش جان.