طرز تهیه کتلت گل کلم خوشمزه و ساده با گوشت چرخ کرده
طرز تهیه کتلت گل کلم
کتلت گل کلم یکی از انواع غذاهای خوشمزه فصل پاییز است که با گل کلم تهیه می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کتلت گل کلم در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
گل کلم | ۱ عدد کوچک |
پیاز | ۱ عدد بزرگ |
آرد گندم | ½ پیمانه |
آرد سوخاری | ½ پیمانه |
گوشت چرخ کرده | ۲۰۰ گرم |
تخم مرغ | ۲ عدد |
سبزی خشک | ۱ قاشق غذاخوری |
تخم گشنیز و پودر سیر | به مقدار کافی |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
زردچوبه و روغن | به مقدار کافی |
طرز تهیه کتلت گل کلم
مرحله اول
برای تهیه کتلت گل کلم مجلسی ابتدا گل کلم رو به صورت گل های کوچک خرد می کنیم و به خوبی می شوییم، سپس درون یک قابلمه مناسب می ریزیم. در ادامه ۲ لیوان آب و کمی نمک به قابلمه اضافه می کنیم.
مرحله دوم
در این مرحله قابلمه را روی حرارت قرار می دهیم و اجازه می دهیم گل کلم به طور کامل بپزد و نرم شود. در ادامه گل کلم ها را از قابلمه خارج کرده و درون یک کاسه مناسب می ریزیم، سپس با گوشتکوب له می کنیم.
مرحله سوم
حالا پیاز را با رنده ریز رنده می کنیم و پس از گرفتن آب اضافی اش به کاسه اضافه می کنیم. در ادامه پس از اینکه گل کلم به طور کامل خنک شد، تخم مرغ را به همراه آرد، آرد سوخاری و گوشت چرخ کرده اضافه می کنیم.
مرحله چهارم
در این مرحله سبزی معطر خشک شده را در کف دستانمان پودر کرده و به همراه مقداری تخم گشنیز، پودر سیر، زردچوبه، نمک، فلفل سیاه و زردچوبه اضافه می کنیم، سپس مواد را به خوبی ترکیب می کنیم تا منسجم و یکدست شوند.
مرحله پنجم
حالا یک تابه مناسب روی حرارت قرار داده و مقداری روغن اضافه می کنیم. پس از اینکه روغن به خوبی داغ شد، به اندازه یک نارنگی از مایه کتلت بر می داریم و آنرا به صورت گرد مانند کوکو سیب زمینی شکل می دهیم.
مرحله ششم
در این مرحله مایه کتلت را درون روغن می اندازیم و اجازه می دهیم سرخ شود. پس از اینکه یک سمت کتلت سرخ شد، آنرا بر می گردانیم و صبر می کنیم تا سمت دیگرش نیز به خوبی سرخ شده و رنگش طلایی شود.
مرحله هفتم
به همین صورت تمام مایه کتلت را آماده کرده و درون روغن سرخ می کنیم. در ادامه روغن اضافی کتلت ها را با دستمال حوله ای می گیریم، سپس درون ظرف مورد نظرمان می چینیم و به همراه نان و مخلفات دلخواه سرو می کنیم.
5
2