طرز تهیه شیرینی رسپیری

شیرینی رسپیری , طرز تهیه شیرینی رسپیری , دستور پخت شیرینی رسپیری با فر

شیرینی رسپیری یکی از انواع شیرینی های ساده و خوشمزه بین المللی است که معمولا برای پذیرایی در مهمانی ها استفاده می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه شیرینی رسپیری در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.

مواد لازم شیرینی رسپیری
کره یا مارگارین ۲۲۵ گرم
پودر قند ⅓ پیمانه
وانیل ¼ پیمانه
آرد قنادی ۱ + ½ + ¼ پیمانه
نشاسته ذرت ½ پیمانه سرخالی
نسکافه ۲ قاشق چایخوری
آب جوش ۱ قاشق غذاخوری
شکلات چیپسی برای تزیین

طرز تهیه شیرینی رسپیری

مرحله اول

برای تهیه شیرینی رسپیری خوشمزه و ساده ابتدا فر را با دمای ۱۷۰ درجه سانتیگراد روشن می کنیم تا به طور کامل گرم شود، سپس سینی فر را با کاغذ روغنی به طور کامل می پوشانیم و کنار می گذاریم.

مرحله دوم

در این مرحله کره هم دمای محیط را به همراه پودر قند و وانیل درون یک کاسه مناسب می ریزیم، سپس به مدت ۷ دقیقه با دور تند همزن مخلوط می کنیم تا بافت مواد سبک و حجمش تقریبا دو برابر شود.

مرحله سوم

حالا نسکافه را درون آب جوش می ریزیم و کمی هم می زنیم تا به طور کامل حل شود، سپس صبر می کنیم تا خنک شود. در ادامه نسکافه را به کاسه اضافه کرده و حدود یک تا دو دقیقه با دیگر مواد مخلوط می کنیم.

مرحله چهارم

در این مرحله نشاسته ذرت را به کاسه اضافه کرده و با همزن مخلوط می کنیم تا با دیگر مواد یکدست شود. در ادامه آرد را روی مواد درون کاسه الک کرده و در همین حین مواد را به آرامی مخلوط می کنیم تا خمیر آماده شود.

مرحله پنجم

حالا خمیر را درون یک قیف مناسب با ماسوره ستاره می ریزیم و با فاصله روی کاغذ روغنی قیف می زنیم. برای زیباتر شدن شیرینی ها، روی هر شیرینی یک عدد شکلات چیپسی نسوز قرار داده و کمی فشار می دهیم تا در خمیر فرو برود.

مرحله ششم

حالا سینی حاوی شیرینی ها را به مدت ۲۰ دقیقه در یخچال قرار می دهیم، سپس از یخچال خارج کرده و ۲۰ دقیقه درون فر قرار می دهیم تا شیرینی ها بپزند. زمانی که اطراف شیرینی ها کمی طلایی شود، می توانیم سینی را از فر خارج کنیم.