طرز تهیه سالاد چوپان

سالاد چوپان , طرز تهیه سالاد چوپان , دستور تهیه سالاد چوپان ترکیه ای

سالاد چوپان یکی از انواع سالادهای ساده و خوشمزه کشور ترکیه است که با طعم های متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه سالاد چوپان در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
گوجه فرنگی ۳ عدد
خیار ۴ عدد
فلفل دلمه ای ۱ عدد
پیاز ۱ عدد
جعفری ۱ دسته کوچک
آب لیمو ترش ۱ قاشق غذاخوری
روغن زیتون ۲ قاشق غذاخوری
سماق ½ قاشق چایخوری
دانه انار ۲ قاشق غذاخوری

طرز تهیه سالاد چوپان

مرحله اول

برای تهیه سالاد چوپان به روش ترکیه ای ابتدا خیار را پوست می گیریم و به صورت ریز مانند سالاد شیرازی خرد می کنیم. در ادامه پیاز را پوست گرفته و به همراه گوجه فرنگی به صورت نگینی ریز خرد می کنیم.

مرحله دوم

در این مرحله خیار را به همراه گوجه فرنگی و پیاز خرد شده داخل یک کاسه مناسب می ریزیم. در ادامه قسمت های اضافی فلفل دلمه ای را خارج کرده، سپس به صورت نگینی خرد کرده و به کاسه اضافه می کنیم.

مرحله سوم

به جای استفاده از فلفل دلمه ای می توانیم از فلفل شیرین رنگی نیز استفاده کنیم. در ادامه جعفری را به صورت ساطوری ریز خرد می کنیم، سپس به مواد درون کاسه اضافه کرده و مواد را به خوبی مخلوط می کنیم تا یکدست شوند.

مرحله چهارم

برای تهیه سس سالاد، روغن زیتون را به همراه سماق و آب لیمو ترش داخل یک کاسه کوچک با هم ترکیب می کنیم تا مواد یکدست شوند، سپس مقداری نمک، فلفل سیاه و ادویه های دلخواه خود را اضافه می کنیم.

مرحله پنجم

مواد سس را به خوبی ترکیب می کنیم تا یکدست شوند، سپس به کاسه سالاد اضافه کرده و به خوبی ترکیب می کنیم تا سس به تمام قسمت های سالاد برسد. در نهایت دانه های انار را روی سالاد ریخته و سرو می کنیم.

مرحله ششم

توجه داشته باشید که این سالاد با مواد متنوعی سرو می شود. در صورت تمایل می توانیم به جای استفاده از انار، از پنیر خرد شده یا سس انار نیز استفاده کنیم که نسبت به ذائقه خود می توانیم یکی از مواد را انتخاب کنیم.