آموزش طرز تهیه فیله استیک ماهی با اسپاگتی و سس ریحون ایتالیایی در منزل – بامتن
مواد لازم
- فیله ماهی شیر ۲۰۰ گرم
- اسپاگتی پخته ۲۰۰ گرم
- سس ریحون ۲ قاشق غذاخوری
- جعفری ساتوری شده به مقدار لازم
مواد لازم برای مزه دار کردن ماهی
- نمک و پودر فلفل سفید به مقدار لازم
- آب لیموی ترش و تازه ۲ قاشق غذا خوری
- روغن زیتون سه قاشق غذاخوری
مواد لازم برای سس ریحون
- ریحون تازه پاک شده ۱۰۰ گرم
- سیر رنده شده ۱ حبه
- آب لیموی تازه ۲ قاشق غذا خوری
- نمک و فلفل به اندازه نیاز
- روغن زیتون ۲ قاشق غذاخوری