طرز تهیه خوراک سیب زمینی و گوشت قلقلی

خوراک سیب زمینی و گوشت قلقلی , طرز تهیه خوراک سیب زمینی و گوشت قلقلی

خوراک سیب زمینی و گوشت قلقلی یکی از خوراک خوشمزه کشور ترکیه است که با طعم های متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه خوراک سیب زمینی و گوشت قلقلی در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
سیب زمینی ۱۲ عدد کوچک
گوشت چرخ کرده ۴۰۰ گرم
پیاز ۱ عدد
سیر ۱ حبه
تخم مرغ ۱ عدد
نمک ۱ قاشق چایخوری
زیره ½ قاشق چایخوری
فلفل سیاه ¼ قاشق چایخوری
فلفل قرمز ۱ قاشق چایخوری
مواد لاز برای سس
رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذاخوری
کره ½ قاشق غذاخوری
روغن ۱ قاشق غذاخوری
آویشن ½ قاشق چایخوری
آب ۱٫۵ لیوان
نمک و فلفل به مقدار کافی

طرز تهیه خوراک سیب زمینی و گوشت قلقلی

مرحله اول

برای تهیه خوراک سیب زمینی و گوشت قلقلی ابتدا سیر و پیاز را با رنده ریز رنده می کنیم، سپس آب اضافی شان را می گیریم. در ادامه سیر و پیاز رنده شده را به همراه گوشت چرخ کرده داخل یک کاسه مناسب می ریزیم.

مرحله دوم

در این مرحله تخم مرغ را به همراه نمک، فلفل قرمز، فلفل سیاه و زیره اضافه می کنیم و مواد را به خوبی ورز می دهیم تا کاملا منسجم شوند. در صورت که مایه کوفته ها شل بود، می توانیم کمی آرد سوخاری به آن اضافه کنیم.

مرحله سوم

حالا مایه گوشت را به کوفته های کوچکتر از گردو تبدیل می کنیم. در ادامه یک تابه مناسب روی حرارت قرار می دهیم و مقداری روغن اضافه می کنیم، سپس کوفته ها را به تابه می افزاییم و به خوبی تمام قسمت هایشان را سرخ می کنیم.

مرحله چهارم

پس از اینکه کوفته ها را سرخ کردیم، سیب زمینی ها را به تابه اضافه می کنیم و آنها را نیز چند دقیقه تفت می دهیم تا کمی سرخ شوند، سپس سیب زمینی ها و کوفته ها را از تابه خارج می کنیم و کنار می گذاریم.

مرحله پنجم

در این مرحله کره و روغن را به تابه اضافه می کنیم و اجازه می دهیم کره به طور کامل ذوب شود، سپس رب گوجه فرنگی را اضافه کرده و چند دقیقه تفت می دهیم تا کاملا تغییر رنگ دهد و طعم خامی آن به طور کامل گرفته شود.

مرحله ششم

حالا مقداری نمک، فلفل سیاه و آویشن اضافه می کنیم و در نهایت آب را اضافه می کنیم و اجازه می دهیم با حرارت زیاد به نقطه جوش برسد. زمانی که آب شروع به جوشیدن کرد، حرارت زیر تابه را کم می کنیم.

مرحله هفتم

در این مرحله سیب زمینی ها و کوفته های قلقلی را درون تابه می چینیم، سپس درب تابه را می گذاریم و اجازه می دهیم غذا به مدت ۴۵ دقیقه بپزد. زمانی که آب درون تابه کشیده شد و به روغن افتاد، غذا آماده سرو است.