طرز تهیه ماهی با سس رب انار

ماهی با سس رب انار , طرز تهیه ماهی با سس رب انار , دستور پخت ماهی با سس رب انار

ماهی با سس رب انار یکی از انواع غذاهای خوشمزه شمال کشورمان است که معمولا در فصل پاییز تهیه می شود. این غذای خوشمزه که طعمی ترش مزه دارد را می توانید به همراه سبزی پلو سرو کنید، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه ماهی با سس رب انار در ادامه با سایت اموزشی چی شی همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
فیله ماهی۶۰۰ گرم
پیاز۲ عدد بزرگ
دانه انار۱ پیمانه
رب انار۱ قاشق غذاخوری
آب نارنج½ لیوان
شنبلیله خشک½ قاشق چایخوری
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی
زردچوبه و روغنبه مقدار کافی
ادویه ماهی۱ قاشق غذاخوری

طرز تهیه ماهی با سس رب انار

مرحله اول

برای تهیه ماهی خوشمزه و مخصوص با سس رب انار ابتدا باید ماهی را طعم دار کنیم، برای این منظور ماهی را به صورت فیله شده خرد می کنیم. توجه داشته باشید که بهتر از ماهی های بزرگ برای تهیه این غذا استفاده کنیم.

مرحله دوم

پس از اینکه ماهی را به خوبی شستیم، آنرا خشک می کنیم و درون یک سینی مناسب قرار می دهیم. در ادامه درون یک کاسه کوچک مقداری نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، ادویه ماهی، شنبلیله پودر شده و ۱ قاشق غذاخوری روغن می ریزیم.

مرحله سوم

حالا مواد را به خوبی ترکیب می کنیم تا با هم یکدست شوند، سپس با دست مواد را روی فیله های ماهی ماساژ می دهیم تا طعم دار شوند. در ادامه فیله های ماهی را به مدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه کنار می گذاریم تا طعم دار شوند.

مرحله چهارم

پس از اینکه ماهی طعم دار شد، یک تابه مناسب روی حرارت قرار می دهیم و مقداری روغن اضافه می کنیم. در ادامه فیله های ماهی را درون تابه می چینیم و تمام قسمت های آنرا به خوبی سرخ می کنیم تا طلایی شوند.

مرحله پنجم

پس از اینکه ماهی ها را سرخ کردیم، آنها را از تابه خارج می کنیم، سپس تابه را با یک دستمال حوله ای تمیز می کنیم و مجددا کمی روغن اضلافه می کنیم. در ادامه پیازها را به صورت خلالی درشت خرد می کنیم و به تابه می افزاییم.

مرحله ششم

پیاز را کمی تفت می دهیم تا سبک و شیشه ای شود، سپس مقداری زردچوبه، نمک و فلفل سیاه به آن اضافه می کنیم و مجددا کمی تفت می دهیم تا ادویه ها و پیاز به خوبی با هم ترکیب شوند. در ادامه دانه های انار را اضافه می کنیم.

مرحله هفتم

در این مرحله رب انار ( چطوری رب انار خونگی درست کنیم؟ ) را اضافه می کنیم و به خوبی تفت می دهیم تا تمام مواد درون تابه با هم یکدست شوند، سپس ماهی های سرخ شده را به ترتیب درون تابه می چینیم.

مرحله هشتم

سپس آب نارنج را اضافه می کنیم و اجازه می دهیم غذا با حرارت بسیار ملایم جا بیفتد. پس از اینکه سس درون تابه به خوبی غلیظ شد، غذای ما آماده سرو است. در کنار این غذا می توانید از سیب زمینی و گوجه فرنگی سرخ شده نیز استفاده کنید.

مرحله نهم

در صورتی که دوست دارید طعم غذا ملس باشد می توانید کمی شکر اضافه کنید. در پایان غذا را درون ظرف مناسب می کشیم و به سلیقه خود به همراه نان یا سبزی پلو ( روش درست کردن سبزی پلوی رستورانی ) سرو می کنیم.