طرز تهیه حلوای آناناس

حلوای آناناس , طرز تهیه حلوای آناناس , دستور پخت حلوای آناناس

حلوای آناناس یکی از انواع حلواهای خاص و بسیار خوشمزه بین المللی است که به دلیل رنگ بسیار زیبایی که دارد، برای پذیرایی بسیار مناسب می باشد. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه حلوای آناناس در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.

مواد لازم حلوای آناناس
کمپوت آناناس۱ عدد ۴۵۰ گرمی
ژله آناناس۱ بسته
آرد سفیددو سوم لیوان
آرد برنجیک سوم لیوان
شیر عسلی۳ قاشق غذاخوری
شکر۱٫۵ لیوان
روغن مایع۱ لیوان

طرز تهیه حلوای آناناس

مرحله اول

برای تهیه حلوای آناناس خوشمزه و مجلسی ابتدا آب کمپوت آناناس را درون یک قابلمه مناسب می ریزیم، سپس پودر ژله و شکر را اضافه می کنیم. در ادامه ۴ حلقه از میوه های درون کمپوت را نیز به قابلمه اضافه می کنیم.

مرحله دوم

در این مرحله باید مواد را به شکل پوره در بیاوریم. بهترین روش استفاده از گوشتکوب برقی است، باید مواد را با گوشتکوب برقی به قدری له کنیم تا کاملا یکدست شوند. در ادامه قابلمه را روی حرارت ملایم قرار می دهیم.

مرحله سوم

حالا کمی صبر می کنیم تا دانه های شکر و پودر ژله به طور کامل حل شوند. در همین حین هر چند لحظه یک بار مواد را کمی هم می زنیم. پس از اینکه شربت حلوا یکدست شد، حرارت زیر قابلمه را ملایمتر می کنیم.

مرحله چهارم

در این مرحله آرد برنج و آرد گندم را دو مرتبه الک می کنیم، سپس درون یک تابه مناسب می ریزیم و با صبر و حوصله تفت می دهیم تا عطر و طعم خامی آردها به طور کامل گرفته شود، البته در حین تفت دادن، آردها نباید تغییر رنگ دهند.

مرحله پنجم

پس از اینکه طعم و بوی خامی آردها گرفته شد، روغن مایع را به تابه اضافه می کنیم و با آرد به خوبی ترکیب می کنیم تا یکدست شوند. زمانی که با هم ترکیب شدند، شربت آناناس را به صورت گرم به تابه اضافه می کنیم.

مرحله ششم

حالا باید مواد را به صورت مداوم مخلوط کنیم تا یکدست شوند، سپس شیر عسلی ( درست کردن شیر عسلی در منزل ) را اضافه می کنیم و همچنان به مخلوط کردن مواد ادامه می دهیم تا حلوا به صورت خمیری یکدست در بیاید.

مرحله هفتم

پس از اینکه حلوا کاملا یکدست شد، یک قالب سیلیکونی انتخاب می کنیم و حلوا را درون قالب می ریزیم. در ادام قالب را به مدت یک ساعت درون فریزر قرار می دهیم، سپس از فریزر خارج می کنیم و در ظرف مورد نظرمان سرو می کنیم.