طرز تهیه شربت کهکشانی

شربت کهکشانی , طرز تهیه شربت کهکشانی با گل پنیرک

شربت ها و نوشیدنی های خنک در تابستان از طرفداران بسیاری برخوردار می ‌باشد که شربت خاکشیر و تخم شربتی از انواع متداول آن در بین ایرانیان است. از این رو گفتنی است که شربت کهکشانی با جلوه رنگی و زیبا، می‌ تواند نوشیدنی وسوسه کننده خوبی برای فصول گرم سال به شمار آید. این نوشیدنی را می ‌توان با ترکیب دیگر شربت های مخصوص تابستان تهیه و سرو نمود.شربت کهکشانی یک نوشیدنی سرد و خوشمزه است که به دلیل رنگ بندی زیبای آن به این نام شهرت دارد. این شربت خنک گزینه ای مناسب برای پذیرایی در مهمانی های رسمی و دوستانه بخصوص در ماه رمضان است. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه شربت کهکشانی در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.

مواد لازم شربت کهکشانی
شربت توت فرنگی یا هر نوع شربت غلیظ به میزان لازم
تخم شربتی ۲ قاشق غذا خوری
گل پنیرک ۳ قاشق غذا خوری
آب لیمو چند قطره
زعفران به میزان دلخواه

طرز تهیه شربت کهکشانی

مرحله اول

برای تهیه شربت خوشمزه و خوشرنگ کهکشانی در ابتدای کار، لایه اول را از شربت توت فرنگی غلیظ استفاده می ‌کنیم. می ‌توانیم از شربت های خانگی یا آماده که نسبتا غلیظ هستند نیز با طعم دلخواه استفاده کنیم.

مرحله دوم

برای لایه بعدی تخم شربتی را نیم ساعت با آب می‌ خیسانیم تا حجم بگیرد. توجه داشته باشید که باید تخم شربتی را غلیظ درست کنیم تا وقتی روی لایه اول می ‌ریزیم با لایه زیری مخلوط نشود. تخم شربتی را با قاشق کم کم روی شربت می ‌ریزیم.

مرحله سوم

برای آخرین مرحله گل پنیرک را نیم ساعت با آب سرد مخلوط می‌ کنیم و از صافی رد کرده و روی تخم شربتی ریخته و یخ هم اضافه می ‌کنیم. برای صورتی شدن رنگ شربت به آب پنیرک، چند قطره آب لیمو اضافه می‌ کنیم. می ‌توانیم جای شربت لایه اول، از عسل استفاده کنیم.

مرحله چهارم

یا حتی می ‌شود شربت بار هم درست کرد، به این صورت که آب و شکر را مخلوط کنیم و روی گاز گذاشته تا شکر آب شده و غلیظ شود و بعد زعفران به آن اضافه کنیم. حتی زعفران هم می‌توانیم به پنیرک اضافه کنیم، به نظر رنگ آن سبز شود.