طرز تهیه شیرینی تاتلی بابا

شیرینی تاتلی بابا , طرز تهیه شیرینی تاتلی بابا , دستور پخت شیرینی تاتلی بابا

تاتلی بابا یک نوع شیرینی یا دسر ترکیه ای است که جزو شیرینی های شهد دار به حساب می آید. می توان از این شیرینی به عنوان دسر بعد از غذا در مهمانی ها، میان وعده یا برای سفره های افطار استفاده نمود. این شیرینی مغز دار است و مغز آن از رشته کاذایف و مغز پسته و گردو پر می شود. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه شیرینی تاتلی بابا در ادامه با سایت اموزشی چی شی همراه باشید.

مواد لازم شیرینی تاتلی بابا
کره ۱۰۰ گرم
ماست ۱ استکان یا نصف لیوان
روغن مایع ۱ استکان یا نصف لیوان
تخم مرغ ۱ عدد
آرد به مقدار نیاز
بکینگ پودر نصف پاکت یا ۱ قاشق مربا خوری
وانیل ۱ بسته ۵ گرمی یا کمی وانیل ایرانی
مواد لازم برای شربت
آب دو و نیم لیوان
شکر ۳ لیوان
لیمو نصف ۱ عدد
مواد لازم برای داخل تاتلی
رشته کادلیف خرد شده ۱ کاسه
پودر پسته، گردو یا فندق به مقدار لازم

طرز تهیه شیرینی تاتلی بابا

مرحله اول

برای تهیه شیرینی خوشمزه و مخصوص تاتلی بابا در ابتدای کار، شربت را تهیه می کنیم. برای این کار، آب و شکر را در یک قابلمه می ریزیم و می جوشانیم. سپس آب لیمو به آن اضافه کرده و بعد از جوش آمدن، حدود ۱۵ دقیقه آن را می جوشانیم.

مرحله دوم

سپس کنار می گذاریم تا خنک شود. برای تهیه خمیر، روغن مایع، کره، تخم مرغ و ماست را در یک کاسه گود می ریزیم و با هم مخلوط می کنیم. وانیل و بکینگ پودر را اضافه کرده و دوباره مخلوط می کنیم. در آخر آرد را کم کم و با کنترل اضافه می کنیم.

مرحله سوم

و خوب ورز می دهیم تا خمیری نرم و یک دست بوجود آید که به دست نمی چسبد. سپس از خمیر تکه هایی به اندازه گردو برداشته و در کف دست باز می کنیم. وسط آن را کادایف خرد شده و پودر پسته یا گردو قرار می دهیم.

مرحله چهارم

در این مرحله روی آن ها را با خمیر می پوشانیم و در کف دست گرد می کنیم و یا به روش دیگر آن را شکل می دهیم. در ادامه خمیر را در قسمت رویی آبلیمو گیر گذاشته و فشار می دهیم تا شکل آبلیمو گیر را به خودش بگیرد.

مرحله پنجم

داخل آن را پودر گردو یا پسته می ریزیم و با یک تکه خمیر روی آن را می پوشانیم. سپس از آبلیمو گیر در می آوریم. کف سینی فر را چرب کرده و شیرینی ها را درون سینی می چینیم و درون فری که از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد می پزیم.

مرحله ششم

بعد از پخت، شربت بار سرد شده را روی دسر داغ می ریزیم و روی آن را می پوشانیم تا شربت جذب شود. هر از گاهی یک بار تاتلی ها را زیر و رو می کنیم تا شربت کامل جذب شود. سپس در ظرف مناسب می گذاریم و سرو می کنیم.