طرز تهیه املت مراکشی

طرز تهیه املت مراکشی , دستور پخت املت مراکشی

املت از دیرباز به عنوان صبحانه و گاهی شام مورد توجه همه دنیا بوده است. املت ها بسته به نوع موادی که داخل آن استفاده می شود، متفاوت است. املت مراکشی یک املت گوجه و پیاز است که از گشنیز خرد شده و ادویه های خوش عطر، بدست می آید. این املت بسیار خوشمزه و با طعم متفاوت است می توان در کنار انواع نان ها به عنوان صبحانه یا وعده شام سرو نمود. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه املت مراکشی در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.

مواد لازم املت مراکشی
گوجه۲ عدد
تخم مرغ۴ عدد
سیر۳ حبه
پیاز۱ عدد
گشنیز خرد شده۲ قاشق غذا خوری
پودر زیره۱ قاشق چای خوری
پودر زنجبیل۱ قاشق چای خوری
فلفل قرمز۱ قاشق چای خوری
فلفل سیاه۱ قاشق چای خوری
نمک۱ قاشق چای خوری

طرز تهیه املت مراکشی

مرحله اول

برای تهیه املت خوشمزه و مخصوص به روش مراکشی در ابتدای کار، پیاز را شسته و پوست می کنیم. سپس به صورت نگینی ریز خرد می کنیم. در ادامه یک تابه مناسب برداشته و با کمی روغن روی حرارت قرار می دهیم تا داغ شود.

مرحله دوم

در این مرحله پیاز ها را به تابه اضافه کرده و به خوبی تفت می دهیم تا پیاز شفاف و سبک شود. در ادامه سیر را هم رنده کرده و به پیاز اضافه می کنیم تا تفت بخورد و بوی سیر خارج شود. توجه داشته باشید که سیر زود می سوزد و باید مراقب باشیم.

مرحله سوم

وقتی پیاز و سیر تفت داده شد، پودر زیره و پودر زنجبیل و فلفل سیاه و نمک را به آن اضافه می کنیم و تفت می دهیم تا بوی ادویه ها آزاد شود. در این مرحله، گوجه ها را که شسته و به صورت نگینی ریز خرد کرده ایم به آن اضافه می کنیم.

مرحله چهارم

گشنیز ساطوری شده را هم به آن اضافه کرده و با شعله ملایم تفت می دهیم تا گوجه ها پخته شود. تخم مرغ ها را بدون این که هم بزنیم روی مواد می شکنیم و اجازه می دهیم تا کامل پخته شود. سپس در ظرف مناسب سرو می کنیم.