کلیپ آموزش طبخ یک كوفته مغزدار تركيهای به نام ايچلی كوفته – بامتن
مواد لازم برای تهیه این کوفته : بلغور گندم ریز ۲۰۰ گرم، آب جوش ۲۰۰ گرم، آرد ایرمیک ۵۰ گرم، آرد گندم یک چهارم پیمانه، تخم مرغ یک عدد، نمک، فلفل، پودر سیر و پودر پاپریکا به مقدار لازم، رب گوجه فرنگی یک قاشق غذاخوری
مواد میانی: گوشت چرخ شده ۱۵۰ گرم، پیاز یک عدد نگینی، رب گوجه فرنگی یک قاشق غذاخوری، نمک و فلفل به مقدار لازم، جعفری ساطوری
یک قاشق غذاخوری، گردو نگینی خرد شده یک چهارم پیمانه / در ادامه، آموزش مرحله به مرحله ايچلی كوفته را مشاهده میکنید.
منبع: yjc.news