کلیپ آموزش روش پخت نان مغزدار روسی – بامتن
مواد لازم برای برای تهیه این نان: شیر ولرم 180 میلی لیتر، شکر 40 گرم، نمک یک پینچ، مایه خمیر 1 قاشق سوپ خوری، تخم مرغ 1 عدد، کره 50 گرم، آرد 500 گرم
مواد میانی: پنیر ماسکار پونه 180 گرم، زرده تخم مرغ 1 عدد، شکر 2 قاشق سوپ خوری، پوست رنده شده پرتقال 1 عدد
مواد میانی: سیب خرد شده 2 پیمانه، شکر نصف پیمانه، دارچین 1 قاشق چای خوری
مواد رومال: زرده تخم مرغ 1 عدد، خرفه به میزان لازم
در ادامه، آموزش مرحله به مرحله نان مغزدار روسی را مشاهده میکنید.
منبع: yjc.news