طرز تهیه سالاد آووکادو

طرز تهیه سالاد آووکادو و خیار با آووکادو چی میشه درست کرد طرز تهیه سالاد آووکادو با مرغ سس سالاد آووکادو

سالاد آووکادو یکی از انواع سالادهای خوشمزه و پرطرفدار در سراسر جهان است که دارای خواص بسیار زیادی برای سلامتی بدن می باشد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه سالاد آووکادو در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.

مواد لازم سالاد آووکادو
کاهو۲ پیمانه
فیله مرغ۳۰۰ گرم
آووکادو۲ عدد رسیده
ذرت۱ پیمانه
پیازچهچند شاخه
لوبیای سیاه۱ پیمانه
گوجه گیلاسی۳ عدد
مواد لازم برای سس
گشنیز۵۰ گرم
گردو۴ عدد
آبلیمو ترش۱ قاشق غذا خوری
روغن زیتون بکر۱ قاشق غذا خوری
پنیر خامه اینصف پیمانه
نمکبه میزان لازم

طرز تهیه سالاد آووکادو

مرحله اول

برای تهیه سالاد آووکادوی مجلسی ابتدا لوبیا سیاه را از شب قبل یا حداقل ۴ ساعت قبل درون یک کاسه آب قرار می دهیم تا به خوبی خیس بخورد، سپس آنرا آبکشی می کنیم و به همراه ۲ تا ۳ لیوان درون یک قابلمه مناسب می ریزیم.

مرحله دوم

حالا قابلمه را روی حرارت متوسط قرار می دهیم تا لوبیا سیاه به مدت حدودا ۴۵ دقیقه تا یک ساعت بپزد و کاملا نرم شود، سپس آنرا آبکشی می کنیم و کنار می گذاریم. در ادامه به سراغ آماده کرده گوشت مرغ می رویم.

مرحله سوم

برای این منظور فیله های مرغ را به همراه ۲ لیوان آب و مقداری نمک، فلفل سیاه و زردچوبه داخل یک قابلمه مناسب می ریزیم. در ادامه قابلمه را روی حرارت زیاد قرار می دهیم تا آب سریعتر به جوش بیاید.

مرحله چهارم

پس از اینکه آب شروع به جوشیدن کرد، کف های سفید رنگ روی سطح آب را با قاشق جمع می کنیم و دور می ریزیم تا زمانی که مرغ پخت، هیچگونه بو و طعم زهمی نداشته باشد. پس از اینکه مرغ پخت آنرا به صورت نگینی خرد می کنیم.

مرحله پنجم

در این مرحله برگ های کاهو را جدا می کنیم و به خوبی می شوییم، سپس به صورت متوسط خرد می کنیم و درون یک کاسه مناسب می ریزیم. در ادامه گوجه فرنگی و آووکادو را به صورت دلخواه خرد می کنیم و به کاسه می افزاییم.

مرحله ششم

برای اینکه آووکادو تغییر رنگ دهید بهتر است کمی آب لیمو ترش روی آن بریزیم. در ادامه ذرت، لوبیا سیاه و گوشت مرغ را به کاسه اضافه می کنیم. می توانیم مواد را با هم ترکیب کنیم یا اینکه برای مجلسی تر شدن سالاد در کنار هم بچینیم.

مرحله هفتم

برای تهیه سس سالاد گشنیز را خرد می کنیم، سپس به همراه مغز گردوی خرد شده، روغن زیتون، پنیر خامه ای، آب لیمو ترش و مقداری نمک و فلفل سیاه داخل یک کاسه با هم ترکیب می کنیم تا کاملا یکدست شوند.

مرحله هشتم

در نهایت روی سالاد و سس را به صورت جداگانه سلفون می کشیم و در یخچال قرار می دهیم تا به خوبی خنک شوند و سس جا بیفتد. زمان سرو می توانیم سس را با سالاد ترکیب کنیم، یا به صورت جداگانه در کنار سالاد سرو کنیم.