طرز تهیه ساندویچ مرغ با سس پستو

دستور پخت ساندویچ مرغ با سس پستو , طرز تهیه ساندویچ مرغ با سس پستو

ساندویچ یکی از انواع غذاهای خیابانی محسوب می شود که طرز مصرف آن ساده است و نیاز به ظرف خاصی ندارد. از این رو طرفداران زیادی دارد. یکی از انواع ساندویچ ها، ساندویچ مرغ است. در این دستور ساندویچ مرغ با سس پستو و بادمجان گریل شده تهیه می شود. می توان این ساندویچ را در نان های کوچک تهیه و به عنوان فینگر فود سرو نمود. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه ساندویچ مرغ با سس پستو در ادامه با سایت اموزشی چی شی همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
بادمجان۲ عدد
فیله مرغبه اندازه لازم
شیرنصف لیوان
فلفل و پودر سیر و نمکبه مقدار لازم
تخم مرغ۱ عدد
آرد برای سرخ کردنبه مقدار لازم
روغن برای سرخ کردنبه مقدار لازم
نان باگتبه مقدار لازم
مواد لازم برای سس پستو
ریحان۲۰۰ گرم
پنیر پارمزان۲ قاشق غذا خوری
گردو۵ عدد
نمک۱ قاشق چای خوری
آب لیمو تازه۲ تا ۳ قاشق غذا خوری
روغن زیتونبه میزان لازم

طرز تهیه ساندویچ مرغ با سس پستو

مرحله اول

برای تهیه ساندویچ مرغ خوشمزه با سس پستو در ابتدای کار، سس پستو را تهیه می کنیم. برای این کار، ریحان، ، آب لیمو تازه، گردو خرد شده، سیر، پنیر پارمزان و نمک را درون مخلوط کن می ریزیم و می گذاریم تا با هم مخلوط و میکس شود.

مرحله دوم

در این مرحله روغن زیتون را تا جایی که سس نرم و لطیفی بدست آید اضافه می کنیم. در ادامه به سراغ آماده کردن مواد داخل ساندویچ می رویم. برای این منظور بادمجان ها را شسته و پوست کنده و به صورت ورقه ای برش می زنیم.

مرحله سوم

سپس مقداری نمک روی تکه های بادمجان می پاشیم و می گذاریم داخل آبکش و یک شی سنگین روی آن قرار می دهیم تا تلخی بادمجان ها به طور کامل خارج شود. تابه گریل را خیلی کم چرب می کنیم. بادمجان ها را درون تابه، گریل می کنیم.

مرحله چهارم

تکه های فیله مرغ را که از شب قبل با شیر و نمک و فلفل و پودر سیر مزه دار کرده ایم، داخل تخم مرغ و آرد می زنیم و در تابه با روغن سرخ می کنیم. نان ساندویچی را از وسط برش زده و مرغ و بادمجان را لای نان می گذاریم. روی آن نان پستو می ریزیم و سرو می کنیم.