طرز تهیه سویا استراگانف

سویا استراگانف , طرز تهیه سویا استراگانف , دستور پخت سویا استراگانف

بیف استراگانف یک غذای روسی است که از گوشت گوساله تهیه می شود. این غذا انواع دیگر هم دارد. چیکن استراگانف نیز همانطور که از نامش پیداست از مرغ تهیه می شود. اما این غذا را می توان کاملا گیاهی طبخ نمود و برای کسانی که رژیم گیاه خواری دارند توصیه می شود. در این دستور، از سویا برای سویا استراگانف استفاده شده است. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه سویا استراگانف در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
سویا درشت خشک۳ لیوان
پیاز بزرگ۲ عدد
شیر گیاهی خانگییک و نیم لیوان
قارچ ورقه شدهدو و نیم لیوان
لیمو ترش۳ قاشق غذا خوری
پاپریکا، فلفل سیاه و فلفل قرمزبه مقدار لازم
آویشن و پودر سیر و نمکبه مقدار لازم
پنیر پیتزا گیاهییک چهارم لیوان
آرد۱ قاشق غذا خوری سر پر
کره گیاهی۱ قاشق غذا خوری
روغن۳ قاشق غذا خوری
سس مایونز گیاهی۱ قاشق غذا خوری
سیب زمینی متوسط۳ عدد

طرز تهیه سویا استراگانف

مرحله اول

برای تهیه سویا استراگانف خوشمزه در ابتدای کار، سویا را یکی دو ساعت در آب ولرم خیس می کنیم. پیاز ها را شسته و پوست می کنیم و به صورت خلالی نازک خرد می کنیم. یک تابه را با کمی روغن روی حرارت قرار می دهیم تا داغ شود.

مرحله دوم

سپس پیاز ها را به آن اضافه کرده و تفت می دهیم تا نسبتا طلایی شود. سویا را شسته و آبکش کرده و کمی با دست فشار می دهیم تا آب آن خارج شود. با یک قیچی آشپزخانه سویا ها را به صورت تکه های نسبتا نازک و دراز برش می زنیم.

مرحله سوم

سپس به پیاز ها اضافه کرده و تفت می دهیم. کمی که سویا تفت خورد، ادویه ها را به آن اضافه می کنیم و با ادویه ها تفت می دهیم. سپس نصف لیوان شیر را به آن اضافه کرده و در تابه را می گذاریم و حرارت را کم می کنیم و اجازه می دهیم تا پخته شود.

مرحله چهارم

برای شیر گیاهی می توان از شیر بادام درختی که در خانه تهیه می شود، استفاده کرد. در یک تابه جدا، قارچ های ورقه شده را با نصف قاشق کره و یک قاشق مربا خوری آّبلیمو و کمی نمک تفت می دهیم و اجازه می دهیم تا آب قارچ ها کشیده شود

مرحله پنجم

اما چند قاشق آب آن باقی بماند. وقتی که سویا پخت، قارچ ها را به سویا اضافه کرده و چند دقیقه دیگر می گذاریم تا بپزد و طعم آن را به خود بگیرد. سپس آرد و باقی مانده شیر گیاهی را به آن اضافه کرده و هم می زنیم تا یکدست شود.

مرحله ششم

باقی مانده کره و آبلیمو را به تابه اضافه کرده و در آن را می بندیم و مجدد زمان می دهیم تا شیر بجوشد و غلیظ شود. وقتی که کمی مانده بود تا کامل شیر غلیظ شود، پنیر پیتزا را به آن اضافه کرده و می گذاریم کمی دیگر با شعله کم بپزد و کامل جا بیفتد.

مرحله هفتم

در این مرحله آن را تست می کنیم. اگر لازم بود نمک و ادویه را به آن اضافه می کنیم. آن را خاموش کرده و کنار می گذاریم. سیب زمینی ها را شسته و پوست می کنیم و به صورت خلالی خرد می کنیم. در یک تابه با مقداری روغن سیب زمینی ها را سرخ می کنیم.

مرحله هشتم

در مرحله پایانی سویا استراگانف را درون یک ظرف مناسب ریخته و با سیب زمینی سرخ شده آن را تزیین می کنیم و سرو می نماییم. می توان از پنیر پیتزای گیاهی نیز استفاده کرد اما این جا چون از کره استفاده شده بود، به قدر کافی چرب بود.