طرز تهیه شله زرد خانگی خوشمزه + فوت و فن برای نذری محرم ۱۴۰۰ | بامتن

دستور پخت شله زرد نذری 

مواد لازم برای “تهیه شله زرد”:

برنج ۲ لیوان
شکر ۴ لیوان
گلاب ۱ لیوان
کره یا روغن ۵ تا ۶ قاشق سوپ‌خوری
خلال بادام سه چهارم لیوان
زعفران و هل به اندازه‌ی لازم
دارچین برای تزیین به اندازه‌ی لازم
آب سرد ۱۴ تا ۱۶ لیوان

طرز تهیه شله زرد:

برنج را قبل از استفاده حتما خوب با آب گرم شستشو بدهید و چند بار آب آنرا خالی کنید، پس از آن روی آن آب گرم بریزید و برای چهار پنج ساعت بگذارید خیس بخورد.
آب برنج را خالی کنید بعد آنرا همراه ۱۴ لیوان آب داخل قابلمه بریزید و بگذارید جوش بیاید، پس از جوش آمدن بلافاصله حرارت را کم کنید و بگذارید به آرامی بپزد. در صورتی که حرارت زیاد باشد برنج به ته قابلمه خواهد چسبید. کافی است برنج و آب به آرامی بجوشد. وسط‌های کار کمی زعفران به برنج و آب بیفزاید تا همراه با مرحله آخر بجوشد. مقدار زعفران را خودتان تصمیم بگیرید کم کم بیفزایید و هم بزنید و بگذارید چند دقیقه‌ای بجوشد، اگر کم بود مقدار دیگری بیفزایید به صورتی که رنگ شله زرد (زرد) شود.
اگر احیانا در مدت طبخ آب برنج تمام شد مقداری آب گرم به آن اضافه کنید در این مدت تمام وقت آن را زیر نظر داشته باشید و مدام هم بزنید در غیر این صورت برنج به کف قابلمه خواهد چسبید، هرچه به آخر طبخ نزدیک‌تر بشوید امکان چسبیدن ته قابلمه بیشتر می‌شود در نتیجه در اواخر کار مدام شله زرد را هم بزنید کمی مانده به آخر‌های کار وقتی تقریبا برنج‌ها خوب نرم و له شد و رو به سفتی رفت شکر، گلاب، هل و کره را به آن بیفزاید و هم بزنید معمولا نیازی به افزودن آب نیست، چون مقدار آب داده شده کفایت می‌کند، ولی برنج‌های گوناگون مقدار آب بیشتر یا کمتری نیاز دارند.
برای خلال بادام‌ها روش‌های مختلفی وجود دارد، خلال بادام را بعضی در آخر طبخ شله زرد داخل شله زرد می‌ریزند و بعضی زودتر دلیل این کار این است که بعضی دوست دارند خلال بادام سفت باشد و بعضی برعکس دوست دارند خلال بادام نرم باشد این بستگی به سلیقه خود شما دارد. اگر مطمئن نیستید می‌توانید خلال بادام را در ظرفی جداگانه بجوشانید و هنگامی که نرمی (سفتی) آن باب میل شما بود آنرا کنار بگذارید و در آخر طبخ شله زرد خلال بادام را به شله زرد بیفزاید و کمی هم بزنید و بگذارید چند دقیقه‌ای بجوشد.
در آخر قابلمه شله زرد را دم بکنید. به این صورت که یک دمی روی در قابلمه بگذارید و زیر آن را خیلی خیلی کم کنید و بعد از نیم الی یک ساعت اجازه بدهید. تا آب آن به خوردش برود.
دقت کنید وقتی شله زرد آماده است که زیاد شل نباشد وقتی آنرا در ظرف می‌ریزید نباید ولو شود و حالت آش داشته باشد البته دقت کنید شله زرد وقتی سرد شد هم مقداری سفت‌تر خواهد شد. ولی خوب وقتی تمام شد زیاد نباید شل باشد.
بعد از پایان پخت شله زرد را در ظرف بریزید و با دارچین و خلال پسته آن را تزئین کنید.

منبع : yjc.news

در ادامه ببینید:
تزیین شله زرد با مواد مختلف

دیدن پست bamatn.com

🌟 مناسبت
اشتراک در
اطلاع از
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
local desi mms borwap.pro odia toki sex قصص مستريس pornocash.org نيك فى الشارع kamasutra kathaikal lambotube.mobi telugu hairy pussy b grade movies online pornohata.com kanpur ki sexy video poun sex indianhardtube.com celebrity hot sex
sexy haryana video gekso.info poonam pandey sexy photo sex open video prontv.mobi diana penty hot eat bulaga live show today 2022 onlineteleserye.net abot kamay na pangarap movie اكساس كبيره xxx-tube-list.com احلى كس سكس emma watson sex videos stripmovs.com movi4me
world hd sex videos download indianfuckblog.com sex in bangalore stomach kissing scenes tubevector.mobi girls xnxx.com pornbimbo tubeofporn.net cam dolls xxx indian sexy com pornucho.mobi begg sex com sexy movie download com xlxx.pro lovers hot pics