طرز تهیه سمبوسه برزیلی

سمبوسه برزیلی , طرز تهیه سمبوسه برزیلی , دستور پخت سمبوسه برزیلی

سمبوسه برزیلی یکی از انواع غذاهای خوشمزه و پرطرفدار کشور برزیل است که با طعمی بسیار تند درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه سمبوسه برزیلی در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
سیب زمینی متوسط ۳ عدد
پیاز ۱ عدد
جعفری ۵۰ گرم
زنجبیل ۱ تکه کوچک
زردچوبه، پودر سیر، نمک، فلفل قرمز به میزان کافی
نان لواش و روغن به مقدار کافی

طرز تهیه سمبوسه برزیلی

مرحله اول

برای تهیه شمبوسه خوشمزه به روش برزیلی سه عدد سیب زمینی متوسط را به همراه ۲ لیوان آب درون یک قابلمه می ریزیم و روی حرارت قرار می دهیم تا آب پز شود. در فاصله ایی که سیب زمینی آبپز می شود یک عدد پیاز را پوست می گیریم و نگینی خرد می کنیم.

مرحله دوم

تابه را روی حرارت قرار می‌دهیم و روغن را درون تابه می ریزیم، پیازهای خرد شده را به آن اضافه می کنیم و تفت می‌دهیم سپس نمک و مقداری زردچوبه را به آن اضافه می کنیم و کمی تفت می دهیم و فلفل قرمز و پودر سیر را هم اضافه می کنیم.

مرحله سوم

حالا زنجبیل را رنده کرده و به تابه اضافه می کنیم، سپس مواد را تفت می دهیم تا کاملا سرخ شوند. در ادامه پیاز سرخ شده و ادویه ها را به سیب زمینی پخته شده و پوست گرفته شده اضافه می کنیم و با گوشت کوب می کوبیم.

مرحله چهارم

در این مرحله جعفری ساطوری خرد شده را به مواد اضافه می کنیم و خوب با هم مخلوط می کنیم. پیچیدن سمبوسه ها به صورت مثلثی کردن نان سمبوسه می باشد. وقتی مواد آماده شد باید نان های لواش را برش بزنیم.

مرحله پنجم

هر نان را به صورت طولی به چهار قسمت مساوی تقسیم می کنیم. حالا برای پیچیدن سمبوسه از مواد بر می داریم و یک سمت نان قرارمی دهیم و به حالت مثلثی نان را می پیچانیم. این مثلت چند چرخ میخورد تا تمام اضلاع آن بسته شود.

مرحله ششم

بعد از پیچاندن سمبوسه ها آن ها را در روغنی که حدودا نیم سانت از سطح ظرف را پر کرده سرخ می کنیم. این کار را با دقت انجام می دهیم، برای اینکه سمبوسه ها باز نشوند از سمتی که پیچیده شده ،داخل روغن قرار می دهیم.

مرحله هفتم

در این مرحله وقتی سمبوسه ها سرخ شد، طرف دیگر آن را سرخ می کنیم و بعد از سرخ شدن روغن اضافه آن را با کاغذ خشک کن و یا قرار دادن بر روی صافی می گیریم. در نهایت سمبوسه ها را با سس مورد دلخواه سرو می کنیم.