طرز تهیه خورش قیمه با گوشت قلقلی

خورشت قیمه با گوشت قلقلی , طرز تهیه خورش قیمه با گوشت قلقلی

خورش قیمه با گوشت قلقلی یکی از انواع خورشت های خوشمزه و ساده ایرانی است که نسبت به خورش قیمه سنتی خیلی سریعتر آماده می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه خورش قیمه با گوشت قلقلی در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.

مواد لازم برای ۲ نفر
گوشت چرخ کرده ۲۰۰ گرم
پیاز ۳ عدد
فلفل و ادویه و نمک به مقدار لازم
لپه نصف پیمانه
رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذا خوری
پودر لیمو عمانی به مقدار لازم
دارچین و زعفران دم کرده به مقدار لازم
سیب زمینی ۲ عدد متوسط
لیمو عمانی ۲ عدد کامل

طرز تهیه خورش قیمه با گوشت قلقلی

مرحله اول

برای تهیه خورشت قیمه با گوشت قلقلی در ابتدای کار، یکی از پیاز ها را شسته و پوست می کنیم و رنده می کنیم. سپس درون یک کاسه به گوشت اضافه می کنیم. در ادامه ادویه و نمک و فلفل را به آن اضافه می کنیم.

مرحله دوم

حالا مواد را با دست خوب ورز می دهیم تا به خوبی یکدست شود. سپس روی آن را سلفون کشیده و درون یخچال به مدت یک ساعت استراحت می دهیم. لپه را سه چهار ساعت قبل خیس کرده ایم، درون یک قابلمه می ریزیم.

مرحله سوم

سپس با کمی آب روی حرارت قرار می دهیم تا پخته شود. وقتی که لپه ها نیم پز شد آن را آبکش کرده و کنار می گذاریم. گوشت های استراحت کرده را به صورت قلقلی به اندازه یک گردو یا کوچک تر در می آوریم.

مرحله چهارم

در این مرحله یک قابلمه مناسب برداشته و با کمی روغن روی حرارت قرار می دهیم تا داغ شود. سپس گوشت های قلقلی را درون آن سرخ می کنیم. وقتی که گوشت ها سرخ شد، آن را از تابه خارج می کنیم.

مرحله پنجم

حالا دو پیاز باقی مانده را شسته و پوست می کنیم، سپس به صورت خلالی یا نگینی درشت خرد می کنیم. در ادامه پیاز خرد شده را به همراه کمی روغن درون قابلمه تفت می دهیم تا پیاز ها سبک و طلایی شود.

مرحله ششم

در این مرحله رب گوجه فرنگی و ادویه و نمک و فلفل و پودر لیمو عمانی و دارچین و زعفران دم کشیده را به پیاز ها اضافه کرده و با هم مخلوط می کنیم تا مزه دار شود و رب گوجه فرنگی نیز به طور کامل سرخ شود.

مرحله هفتم

در این مرحله لپه های نیم پز را به آن اضافه کرده و با پیاز ها کمی تفت می دهیم.  سپس گوشت های قلقلی را به آن اضافه می کنیم. در آخر کمی آب روی آن ریخته و با حرارت کم می گذاریم تا بپزد و جا بیفتد.

مرحله هشتم

در آخر، لیمو عمانی های کامل را با استفاده از چنگال سوراخ کرده و به خورش اضافه می کنیم و می گذاریم تا جا بیفتد. در این فاصله، سیب زمینی ها را شسته و پوست می کنیم و به صورت خلالی خرد می کنیم.

مرحله نهم

سپس مجدد سیب زمینی ها را می شوییم تا نشاسته آن کامل برود. بعد با دستمال آن را خشک کرده و در یک تابه با روغن سرخ می کنیم. وقتی که خورش آماده شد، سیب زمینی های سرخ شده را روی آن می چینیم یا درون آن مخلوط می کنیم.