طرز تهیه کوکی بوسنیایی

کوکی بوسنیایی , طرز تهیه کوکی بوسنیایی , دستور پخت کوکی بوسنیایی

کوکی بوسنیایی یکی از انواع کوکی های خوشمزه بین المللی است که اصالتا متعلق به کشور بوسنی می باشد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کوکی بوسنیایی در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.

مواد لازم کوکی بوسنیایی
تخم مرغ ۳ عدد
روغن ۱ پیمانه
ماست ۱ فنجان
شکر دانه ریز ۱ فنجان
وانیل نوک قاشق چایخوری
بکینگ پودر ۱ قاشق چایخوری
آب ۶ فنجان
شکر دانه درتش ۲ قاشق غذاخوری

طرز تهیه کوکی بوسنیایی

مرحله اول

برای تهیه کوکی بوسنیایی خوشمزه ابتدا تخم مرغ را به همراه روغن، ماست، شکر دانه ریز و وانیل درون یک کاسه مناسب می ریزیم. در ادامه مواد را با مخلوط کن به خوبی ترکیب می کنیم تا بافت شان کاملا یکدست شود.

مرحله دوم

در این مرحله فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن می کنیم تا به خوبی گرم شود، سپس آرد را با بکینگ پودر به خوبی ترکیب می کنیم تا یکدست شوند. در ادامه ترکیب آرد و بکینگ پودر را به صورت کنترل شده روی مواد درون کاسه الک می کنیم.

مرحله سوم

حالا مواد را با قاشق چوبی ترکیب می کنیم تا خمیر جمع شود. زمانی که دیگر خمیر به دست نچسبید، اضافه کردن آرد را متوقف می کنیم. خمیر این کوکی باید پس از آماده شدن بافتی کاملا نرم و لطیف داشته باشد.

مرحله چهارم

پس از اینکه خمیر آماده شد، سینی فر را با کاغذ روغنی به طور کامل پوشش می دهیم. در ادامه به اندازه یک نارنگی از خمیر برمی داریم و آنرا به صورت گرد شکل می دهیم، سپس به ترتیب در کنار هم درون سینی فر می چینیم.

مرحله پنجم

در این مرحله شکر دانه درشت را روی کوکی ها می ریزیم و با دست کمی فشار می دهیم تا شکرها از روی خمیر نریزند. در ادامه سینی فر را در طبقه وسط فر قرار می دهیم و اجازه می دهیم به مدت ۲۰ دقیقه بپزند.

مرحله ششم

پس از اینکه کوکی ها رنگشان طلایی شد، سینی را از فر خارج می کنیم. در ادامه اجازه می دهیم کوکی ها از حرارت بیفتند و به طور کامل خنک شوند، سپس آنها را درون  یک ظرف مناسب می چینیم و سرو می کنیم.