طرز تهیه چای مراکشی

چای مراکشی , طرز تهیه چای مراکشی , دستور پخت چای مراکشی

چای از دیرباز مورد توجه افراد زیادی در محدوده آسیا و خاورمیانه، آفریقا و انگلیس بوده است. چای مراکشی همانطور که از نامش پیداست مربوط به کشور مراکش بوده و با چای سبز و نعنا و دارچین تهیه می شود. این چای به روش بقیه چای ها دم می کشد و نیاز به جوشاندن ندارد. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه چای مراکشی در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.

مواد لازم چای مراکشی
چای سبز ۲ قاشق چای خوری
برگ نعناع ۸ عدد
چوب دارچین ۲ تکه
آب جوش به مقدار لازم
نبات نی دار ۱ عدد
لیمو ترش تازه ۱ عدد

طرز تهیه چای مراکشی

مرحله اول

برای تهیه چای خوشمزه و مخصوص به روش مراکسی ابتدا یک قوری مناسب انتخاب می کنیم، سپس چای سبز را به همراه چوب دارچین و برگ نعناع درون آن می ریزیم. در ادامه آب جوش را به قوری اضافه می کنیم.

مرحله دوم

در این مرحله درب قوری را قرار می دهیم، سپس آنرا روی بخار کتری یا سماور قرار می دهیم تا چای دم بکشد.برای دم کشیدن چای به طور کامل به ۱۰ تا ۱۵ دقیقه زمان نیاز داریم. پس از گذشت این زمان چای تقریبا آماده است.

مرحله سوم

حالا در این مرحله چند بار پای را در لیوان ریخته و دوباره به قوری بر می گردانیم. می توان این چای را به همین شکل در فرنچ پرس سرو نمود. این چای خوشمزه و خوش عطر را در کنار نبات و برش لیمو سرو می کنیم.