طرز تهیه زیتون پنیر

زیتون پنیر , طرز تهیه زیتون پنیر , دستور تهیه زیتون و پنیر

زیتون پنیر ترکیب زیتون و پنیر رشته ای است که با ادویه های مختلف طعم دار می شود و در یخچال استراحت داده می شود. این زیتون ها را می توان به عنوان چاشنی در کنار غذای اصلی سرو نمود. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه زیتون پنیر در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.

مواد لازم زیتون پنیر
زیتون ۱ کیلو
سیر ۵ حبه
پول بیبر (فلفل ترکی) ۲ قاشق غذا خوری
گوجه خشک ۲ قاشق غذا خوری
روغن زیتون نصف لیوان
پنیر رشته ای ۱ بسته
آبلیمو ۴ قاشق غذا خوری
نمک به اندازه دلخواه

طرز تهیه زیتون پنیر

مرحله اول

برای تهیه زیتون خوشمزه و مخصوص با پنیر رشته ای در ابتدای کار، یک کاسه مناسب انتخاب می کنیم، سپس زیتون ها را درون آن می ریزیم. در ادامه سیر را به صورت ساطوری خرد می کنیم، یا آنرا با لبه کارد له می کنیم و به آن اضافه می کنیم.

مرحله دوم

در این مرحله روغن زیتون را به همراه فلفل ترکی را به کاسه اضافه می کنیم، سپس گوجه فرنگی خشک شده را پودر کرده و به کاسه اضافه می کنیم، سپس مواد را ترکیب می کنیم. در آخر آبلیمو و پنیر رشته ای را اضافه می کنیم و هم می زنیم.

مرحله سوم

در مرحله پایانی باید رشته های پنیر را قبل از اضافه کردن از هم جدا کرد. سپس نمک آن را تنظیم می کنیم و اگر نیاز بود نمک به آن اضافه می کنیم. دو ساعت درون یخچال استراحت می دهیم تا مواد به خورد هم برود و مزه دار شود.