طرز تهیه کیک کرامبل هلو

کیک کرامبل هلو , طرز تهیه کیک کرامبل هلو , دستور پخت کیک کرامبل هلو

کیک کرامبل هلو، یک کیک فوق العاده خوشمزه و دلبر که در فصل تابستان که هلو هست می‌ توان آن را درست کرد و از آن لذت برد. کرامبل هم به عنوان شیرینی و هم به عنوان خوراک و وعده غذایی استفاده می شود. در فصل تابستان میوه های تابستانی فوق العاده خوشمزه و عالی هستند و می‌ شود از آن ها شیرینی های خوشمزه درست کرد و آن ها را به خوشمزه های جذاب تبدیل کرد. در این شیرینی می ‌توان به جای هلو از شلیل هم استفاده کرد. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کیک کرامبل هلو در ادامه با سایت اموزشی چی شی همراه باشید.

مواد رویه کرامپی
آرد یک و یک چهارم پیمانه یا ۱۷۵ گرم
شکر قهوه ای روشن یک سوم پیمانه
شکر یک سوم پیمانه معادل ۷۴ گرم
پودر دارچین یک و یک چهارم قاشق چای خوری
پودر زنجبیل یک چهارم قاشق چای خوری
پودر جوز هندی یک چهارم قاشق چای خوری
نمک یک هشتم قاشق چای خوری
کره ذوب شده نصف پیمانه
مواد لازم برای کیک
آرد یک و نیم پیمانه معادل ۲۱۴ گرم
بکینگ پودر ۱ قاشق چای خوری
جوش شیرین یک چهارم قاشق چای خوری
نمک نصف قاشق چای خوری
هلو و شلیل متوسط ۳ عدد
شکر سه چهارم پیمانه معادل ۱۷۰ گرم
کره نرم ۱۱۳ گرم
تخم مرغ ۲ عدد بزرگ یا ۳ عدد متوسط
وانیل به میزان لازم
خامه ترش یا ماست پر چرب یک سوم پیمانه یا ۸۰ گرم
باتر میلک یک سوم پیمانه یا ۸۰ گرم
مواد لازم برای سس وانیلی
پودر قند نصف پیمانه یا ۶۶ گرم
خامه یا شیر یا مخلوطی از هر دو ۱ قاشق غذا خوری
وانیل به میزان لازم

طرز تهیه کیک کرامبل هلو

مرحله اول

برای تهیه کیک خوشمزه کرامبل هلو در ابتدای کار، فر را در دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد روشن می کنیم. هر کدام از هلو ها را به ۱۰ اسلایس برش می زنیم و کنار می گذاریم. برای کرامب ها، یک کاسه بر می داریم.

مرحله دوم

در این مرحله آرد و شکر قهوه ای و شکر و زنجبیل و دارچین جوز هندی و نمک را با هم مخلوط می کنیم. در این مرحله کره ذوب شده را به آن، اضافه می‌ کنیم و با لیسک به آرامی مواد را زیر و رو می‌کنیم تا مخلوط شود.

مرحله سوم

برای کیک، یک کاسه دیگر برداشته و آرد، بکینگ پودر، جوش شیرین و نمک را با هم مخلوط می ‌کنیم و آن ها را الک می‌ کنیم. در یک کاسه دیگر، شکر و کره را با همزن می ‌زنیم تا خامه ‌ای شود. بعد تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه می‌ کنیم و هم می ‌زنیم.

مرحله چهارم

هر سری که تخم مرغ اضافه می کنیم هم می ‌زنیم تا مخلوط شوند. در این مرحله باترمیلک لازم داریم. می توان از باترمیلک آماده استفاده کرد یا آن را تهیه کرد. برای تهیه باترمیلک در منزل، داخل ظرف پیمانه یا یک لیوان، یک قاشق غذاخوری آب لیمو یا سرکه سفید می‌ ریزیم.

مرحله پنجم

سپس به آن شیر اضافه می ‌کنیم تا پیمانه پر شود. سپس آن ها را با هم به خوبی مخلوط می‌ کنیم و ۵ دقیقه در محیط بیرون می گذاریم و صبر می‌ کنیم تا شیر ببرد. که البته ما فقط به یک سوم پیمانه از این باترمیلک نیاز داریم.

مرحله ششم

نصف باترمیلک و خامه ترش یا ماست را به مواد اضافه کرده و مخلوط می‌ کنیم. سپس یک سوم مخلوط آرد الک شده را اضافه می‌ک نیم و مخلوط می‌ کنیم. بعد نصف باقی مانده باترمیلک را اضافه می ‌کنیم و مخلوط می ‌کنیم.

مرحله هفتم

سپس بقیه مخلوط آرد را اضافه می‌ کنیم و باز با لیسک زیر و رو می‌کنیم تا مخلوط شود. توجه داشته باشید که در این مراحل اصلا زیاد هم نمی ‌زنیم فقط در حد مخلوط شدن کافی است و آن هم فقط با لیسک، با همزن هم نمی ‌زنیم.

مرحله هشتم

داخل قالب ۲۳ سانتی متری را چرب می‌ کنیم و کاغذ روغنی می‌ گذاریم. بعد مواد را در آن می‌ ریزیم و روی آن را هلو یا شلیل می‌ چینیم و روی آن ها را هم کرامپ ها را با دست خورد می‌کنیم و تکه تکه روی میوه ها می ‌ریزیم.

مرحله نهم

قالب را درون فری که از قبل گرم شده با همان دما، حدود ۵۰ الی ۵۵ دقیقه می ‌پزیم، تا خلال چوبی تمیز از وسط کیک در بیاید. بعد از پخت، کیک را از فر خارج کرده و می گذاریم تا از دما بیفتد. سپس از قالب خارج کرده و می گذاریم تا کامل سرد شود.

مرحله دهم

وقتی که خنک شد، آن را درون یخچال قرار می دهیم تا کامل سرد شود. برای تهیه سس، همه مواد را با هم مخلوط می‌ کنیم، اگر شل بود پودر قند اضافه کرده و اگر سفت بود شیر یا خامه اضافه می‌ کنیم و مخلوط می‌ کنیم و روی کیک سرد شده می ‌ریزیم.