طرز تهیه فالوده هندی

فالوده هندی , طرز تهیه فالوده هندی , دستور تهیه فالوده هندی

فالوده یک نوشیدنی خنک یا دسر معروف به حساب می آید. فالوده هندی متفاوت از فالوده ایرانی است و به راحتی به صورت لایه ای تهیه و سرو می شود. در این دستور، طرز تهیه فالوده هندی بیان شده است. در این فالوده از پوره میوه و میوه خرد شده استفاده شده است که فالوده را خوشمزه تر می کند. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه فالوده هندی در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.

مواد لازم فالوده هندی
شهد یا شربت یا سیروپ (شربت رز) ۲ فنجان
تخم شربتی خیس خورده ۲ قاشق غذاخوری
پوره میوه دلخواه ۲ قاشق غذاخوری
ورمیشل پخته و نرم شده ۲ قاشق غذاخوری
شیر ساده ۱ فنجان
بستنی میوه یا بستنی وانیلی یا کولفی (بستنی هندی) ۱ عدد کوچک
میوه خرد شده به مقدار لازم
پسته و بادام خرد شده برای تزیین

طرز تهیه فالوده هندی

مرحله اول

برای تهیه فالوده خوشمزه و سنتی به روش هندی چند ظرف تک نفره در نظر می گیریم. سپس لایه اول از شهد یا شربت استفاده می کنیم. تخم شربتی خیس خورده را به آن اضافه می کنیم. در ادامه پوره میوه را تهیه می کنیم.

مرحله دوم

حالا روی آن می ریزیم، سپس ورمیشل پخته و نرم شده را به آن اضافه می کنیم. در ادامه شیر ساده یا شیر غلیظ شده با کمی شکر مخلوط کرده و به آن اضافه می کنیم. لایه بعدی بستنی ساده یا وانیلی می ریزیم.

مرحله سوم

در دستور اصلی بستنی هندی استفاده می شود. میوه خرد شده را روی آن می ریزیم. می توان از هر نوع میوه ای استفاده کرد. در آخر پسته و بادام خرد شده را برای تزیین روی آن می ریزیم و این فالوده را به صورت تک نفره سرو می کنیم.