🌟 شهرها

آغاز برداشت فلفل در آستانه اشرفیه + تصاویر

به گزارش گروه شهروند خبرنگار باشگاه خبرنگاران جوان، فلفل سبز تند دارای ویتامین C بسیار زیادی است که باعث ایجاد آنتی اکسیدان خیلی قوی در بدن می‌شود. فلفل سبز‌ها گونه‌های مختلف دارند که به طور کلی به دو صورت در بازار عرضه می‌شوند: قسم اول فلفل سبز تند یا فلفل قرمز که قرمز شده ان را «فلفل فرنگی» نیز می‌گویند و در کتب طب سنتی با نام «فلفل احمر»، «فلفل هندی» نام برده شده است و فلفل شیرین که طعم بسیار دلچسبی دارد

فلفل دلمه‌ای‌سبز کالری کمی دارد چرا که فاقد چربی است، اما منبع خوبی از ویتامین‌ها و مواد معدنی محسوب می‌شود که فواید بسیاری برای سلامت بدن دارند.

کشاورزان در شهرستان آستانه اشرفیه استان گیلان از مزارع خود فلفل دلمه برداشت کردند و شهروندخبرنگار ما تصاویری ارسال کرده است که مشاهده می‌کنید.

منبع: شهروندخبرنگار – آستانه اشرفیه


بیشتر بخوانید:

  • برداشت محصول خیار از گلخانه در روستای محمدیه + فیلم

 

برای آموزش اصول تصویربرداری خبری برای شهروندخبرنگاران اینجا کلیک کنید

انتهای پیام/

منبع:yjc.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *