ضرورت ضدعفونی بذر برنج با سموم قارچ کش مجاز

به گزارش گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از رشت، ابراهیم اکبرزاده، مدیر زراعت سازمان جهاد کشاورزی گیلان گفت: برای پیشگیری و کاهش تأثیر بیماری‌های قارچی بذر، شالیکاران بهتر است بذر‌ها را با سموم قارچ کش مجاز ضدعفونی کنند.

او افزود: کشاورزان ابتدا بذر‌ها را به مدت ۱۲ تا ۲۴ ساعت در آب خیسانده، سپس به مدت ۲۴ ساعت در محلول سم توصیه شده برای ضدعفونی قرار دهند.

مدیر زراعت جهاد کشاورزی گیلان ادامه داد: بذر‌هایی که در داخل محلول سم قرار دارند،  باید ۳ تا ۴ بار از محلول خارج شده و دوباره در آن قرار داده شوند.

خزانه گیری برنج یکی از مراحل کاشت این محصول است که برای تبدیل بذر برنج به نشاء، برای نشاکاری در شالیزار‌ها انجام می‌شود.

استان گیلان ۲۳۸ هزار هکتار اراضی شالیزاری دارد.

انتهای پیام/ع

منبع:yjc.ir

اشتراک با دوستان: اشتراک تلگرام تلگرام اشتراک واتس اپ واتساپ

guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها