بورس

چرا میل به غذای چرب و بستنی بیشتر است؟

تیمی از دانشمندان علوم اعصاب و فیزیولوژیست ها در دانشگاه کمبریج که با یک تعدادی از همکاران موسسه علوم متابولیک Wellcome Trust-MRC در بیمارستان آدنبروک کار می کنند، دریافته اند که اسکن های MRI می توانند قسمت هایی از مغز را که در پاسخ به غذاهای چرب نقش دارند، آشکار کند. در مقاله خود که در مجله علوم اعصاب منتشر شد، این گروه توضیح می‌دهند که چگونه میلک شیک‌ها را با مقادیر مختلف چربی غنی کردند، سپس از داوطلبان خواستند هنگام انجام اسکن مغز، آنها را بچشند و با انجام این کار چه چیزی پیدا کردند.

منبع:eghtesadonline.com-اقتصادآنلاین

اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها