تشدید محدودیت تردد در ورودی و خروجی شهرهای قرمز و نارنجی
به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بیرجند، ملانوری استاندار خراسان جنوبی با بیان این که باید به جد جلوی ورود خودروهای دارای پلاک غیربومی به شهرهای نارنجی و قرمز گرفته شود گفت: خودروهای دارای پلاک بومی هم اجازه ندارند از این شهرها خارج شوند.
او افزود: تا دو هفته دیگر، این قانون باید در ورودی و خروجی شهرها اجرا شود.
ملانوری با بیان این که دولت بخش زیادی واکسن کرونا، خریداری کرده است بیان کرد: تا پایان هفته آینده، کادر بهداشت و درمان خراسان جنوبی واکسینه میشوند و بعد از این گروه، تزریق واکسن به سالمندان و بیماران زمینهای انجام خواهد شد.
دهقانی رئیس دانشگاه علوم پزشکی بیرجند هم روند مراجعه بیماران سرپایی و بستری در بیمارستانها را صعودی اعلام کرد و گفت: خراسان جنوبی برای رسیدن به قله خیز چهارم هنوز فاصله دارد و به نظر میرسد روند افزایشی مبتلایان دو تا سه هفته دیگر ادامه داشته باشد.
او افزود: در این موج، بیشتر ابتلاها، از نوع جهش یافته انگلیسی است؛ بنابراین مردم از دورهمی و حضور در تجمعات بپرهیزند و از دو ماسک استفاده کنند.
دهقانی با بیان این که ۵۰ درصد تختهای بیمارستانی پر شده است تصریح کرد: اگر با همین سرعت ابتلا به بیماری کرونا افزایش یابد، ۵۰ درصد مابقی تختها هم به سرعت پر خواهد شد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی ادامه داد: در حال حاضر ما نگران جاده سلامت هستیم که در این شبها بسیار شلوغ است و مردم باید با دقت بیشتری در این مسیر و مسیرهای مشابه آن رفت و آمد کنند.
انتهای پیام/ ر