🌟 مناسبت

کلیپ آموزش روش پخت خورش باقلا گشنيز با مرغ – بامتن

برای تهیه این غذای خوش طعم احتیاج داریم به: مرغ بی استخوان ۵۰۰گرم، گشنیز تازه و خرد شده ۲۰۰گرم، باقالا سبز ۳۰۰گرم، پیاز داغ ۱۵۰گرم، سیر ۶حبه، زعفران دم کرده، برنج چلو، زردچوبه، نمک، فلفل / در ادامه، آموزش مرحله به مرحله خورش باقلا گشنيز با مرغ را مشاهده می‌کنید.

منبع: yjc.news

دیدن پست bamatn.com
کلیپ آموزش روش پخت خورش باقلا گشنيز با مرغ - بامتن

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *